• Header-vezelplaat-pakkingen-afbeelding.jpg

Disclaimer

Hoewel Maasstad Sealings ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan Maasstad Sealings niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Maasstad Sealings kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

Privacy

Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Maasstad Sealings zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Maasstad Sealings zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Contact

Geyssendorfferweg 42
3088 GK Rotterdam

Telefoon +31 (0) 10 226 36 35 
Mail ons

Scroll naar boven