• Header-profielen-afbeelding.jpg

Profielen

Bij Maasstad Sealings BV hebben wij een compleet assortiment aan standaard rubber profielen, welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Maar ook voor non-standaard profielen kunt u bij Maasstad Sealings terecht.

Volrubber profielen

Onze volrubber profielen zijn veelal van EPDM kwaliteit en zijn goed bestand tegen ozon- en UV- straling. Dit materiaal gaat daardoor lang mee en zijn daarom uitermate geschikt voor vele doeleinden. Daarnaast leveren wij tevens profielen in NBR, Neopreen, Viton en siliconen rubber.

TPE profielen

TPE is de algemene benaming voor een thermoplastisch elastomeer, ook wel thermoplastisch rubber genaamd. TPE is vergelijkbaar met EPDM rubberkwaliteit. Het heeft een hoge elasticiteit, is verouderingsbestendig en is - in tegenstelling tot rubber - volledig recyclebaar.

Mosrubber profielen

Naast extrusie van volrubber profielen, levert Maasstad Sealings ook vele afmetingen profielen in mosrubber kwaliteit. Mosrubber profielen hebben een al dan niet open structuur met daaromheen een gesloten huid. Het materiaal is relatief zacht en komt na belasting goed in zijn oorspronkelijke vorm terug.

Zoekt u een specifiek profiel? Onze medewerkers adviseren u graag over de keuze voor volrubber, mosrubber of TPE. Kijkt u hier voor onze contactgegevens.

Heeft u een profiel of pakkingen nodig?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Contact

Geyssendorfferweg 42
3088 GK Rotterdam

Telefoon +31 (0) 10 226 36 35 
Mail ons

Scroll naar boven