• Header-vezelplaat-pakkingen-afbeelding.jpg

Waterstraalsnijden

Bij Maasstad Sealings kunt u ook terecht voor op maat gesneden producten uit vele materialen.

Met onze nieuwe geavanceerde waterjet snijmachine kunnen wij volrubber tot ca. 10cm dik in iedere gewenste vorm snijden. Materialen die wij tevens kunnen verwerken zijn: celrubber, mosrubber, rubbergranulaat, kunststoffen en metalen.

De computergestuurde waterstraal snijmachine werkt door middel van een krachtige waterstraal met een waterdruk van 4000 bar. Het toevoegen van fijn zand (abrasief) aan deze waterstraal maakt deze machine zó krachtig dat hij zelfs door zeer dikke en harde materialen snijdt.

Watersnijden is zeer nauwkeurig. Er wordt geen warmte in het materiaal gebracht, waardoor de eigenschappen en structuur van het materiaal gelijk blijven; er vindt geen verkleuring of vervorming plaats. Door de grote kracht van de straal wordt een vrijwel braamloze snede verkregen van een constante, hoge kwaliteit. Dit maakt deze snijtechniek uiterst geschikt voor de meest uiteenlopende componenten die o.a. worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, medische technologie, machinebouw en in de techniek.

U kunt bij ons terecht voor zowel enkel- als serie bestellingen. Meer informatie of een offerte kunt u bij ons opvragen via ons offerte-formulier. U kunt hierin aangeven welk product of materiaal u nodig heeft, voorzien van een tekening, schets of een dxf of dwg bestand.

Heeft u een profiel of pakkingen nodig?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Vraag offerte aan

Contact

Geyssendorfferweg 42
3088 GK Rotterdam

Telefoon +31 (0) 10 226 36 35 
Mail ons

Scroll naar boven